Welkom bij AfricanFabs! Afrikaanse stoffen & meer!  
Welkom bij AfricanFabs! Afrikaanse stoffen & meer!
Mandje 0
Zoeken

Over ons

Welkom bij AfricanFabs! In deze webwinkel vind je een brede collectie Afrikaanse stoffen, hoofddeksels, kleding, sieraden & accessoires. Het perfecte aanbod voor zowel de creatieve doe-het-zelver als voor de liefhebbers van stijlvolle ready-to-wear African print items!
 

Jane

Geschiedenis

AfricanFabs is opgericht door Jane in 2018. Geboren en getogen in Benin City, Nigeria. Al van jongs af aan was de kunst van de Afrikaanse wax print stoffen onderdeel van mijn leven in Nigeria. Na in 2004 geëmigreerd te zijn naar Nederland, is mijn passie voor Afrikaanse wax print mode blijven bestaan. Ankara mode is voor mij een manier om altijd verbonden te blijven met mijn Nigeriaanse roots.

Visie

Ik vind het prachtig om moderne kledingstijlen te combineren met authentieke en vernieuwende wax print stoffen. Ook het toepassen van de veelal levendige kleuren in de West-Europese dagelijkse mode is voor mij een leuke uitdaging. Deze webwinkel is een manier om mijn passie voor Afrikaanse wax print mode met iedereen te kunnen delen.
Ik hoop dat je aan de producten in deze webwinkel net zo veel plezier beleefd als ik dat doe!

Nu Chatten