Over ons

Welkom bij AfricanFabs! In onze webwinkel vind je hoge kwaliteit Afrikaanse wax print stoffen, ankara kleding en accessoires. Alle stoffen zijn gemaakt van 100% hoge kwaliteit katoen. De perfecte Afrikaanse stoffen om je eigen kleding te maken!
 

Jane

AfricanFabs is opgericht door Jane in 2018:

Geboren en getogen in Benin City, Nigeria. Al van jongs af aan is de kunst van de Afrikaanse wax print stoffen onderdeel van mijn dagelijks leven in Nigeria. Na in 2004 verhuist te zijn naar Nederland, is mijn passie voor Afrikaanse wax print mode blijven bestaan. Ankara mode is voor mij een manier om altijd verbonden te blijven met mijn Nigeriaanse roots. Ik vind het prachtig om moderne kledingstijlen te combineren met authentieke en vernieuwende wax print stoffen. Ook het toepassen van de veelal felle kleuren in de Europese dagelijkse mode is voor mij een leuke uitdaging. Deze webwinkel is een manier om mijn passie voor Afrikaanse wax print mode met iedereen te kunnen delen.

 

Producten in deze webwinkel

De producten in deze webwinkel bestaan grotendeels uit een persoonlijke selectie van mijn favoriete wax print stijlen.

Ook bieden wij een geselecteerde kledinglijn van onze favorieten stoffen. Wij verwachten elke paar maanden nieuwe stoffen en kledingstijlen toe te voegen aan ons assortiment.
Daarnaast bieden we een beperkte hoeveelheid accessoires, zoals bijvoorbeeld Afrikaanse hoofddoeken, oorbellen en chokers.