Welkom bij AfricanFabs! Afrikaanse stoffen & meer!  
Welkom bij AfricanFabs! Afrikaanse stoffen & meer!
Mandje 0
Zoeken

Include: extra_product_desc

Wasvoorschrift: Reguliere Stoffen wassen op maximaal 40 graden Celcius. Machinewas mogelijk. De stof kan hierdoor maximaal 5% krimpen. Gebruik geen wasdroger, bleek of andere middelen. Voor gouden en glitterstoffen: Alleen koud wassen met de hand. Apart met de hand wassen met een mild wasmiddel. Geen machinewas. Niet bleken. Niet chemisch reinigen.
Stickers: Instructies voor het verwijderen van eventuele stickers vindt u op onze FAQ pagina en op de meegeleverde instructiekaart.
Retourbeleid: Op maat geknipte stoffen ( stoffen korter dan 6 yards ) komen niet in aanmerking voor retour. Bekijk hier het retourbeleid.
Afwijking lengte: Door ons op maat geknipte stoffen ( stoffen korter als 6 yards ) kunnen maximaal enkele centimeters afwijken van onze maattabel. Dit komt doordat wij altijd op de vouwlijn van elke yard uit de fabriek knippen. Het komt weleens voor dat deze vouw net iets opgeschoven zit.
Kleuren: Alle stoffen zijn door ons zelf gefotografeerd om de kleuren en designs zo precies mogelijk voor u af te beelden. De eigenschappen van uw beeldscherm en de scherminstellingen kunnen er echter voor zorgen dat bepaalde kleurtinten licht kunnen afwijken van de daadwerkelijke kleuren.

Nu Chatten