Veelgestelde Vragen

V: Waar is AfricanFabs gevestigd?

A: We zijn gevestigd in Edam, een stadje vlakbij Amsterdam, Nederland. We hebben geen fysieke winkel, alleen deze webwinkel

 

V: Wat zijn de verzendtarieven?

A: We versturen wereldwijd, je kunt onze verzendtarieven op deze pagina vinden.

 

 

V: Kunnen jullie ook met spoed verzenden?

A: Jazeker. Pakketten binnen Nederland worden normaal gesproken binnen 24 uur na verzending afgeleverd. Buiten Nederland kunnen we gebruik maken van DHL Express. Voor informatie en tarieven, neem dan even contact met ons op.

 

 

V: Wat is de beste / veiligste manier om de stoffen en kleding te wassen?

A: Wij raden je aan om de stoffen / kleding met de hand te wassen. De kleuren van de stoffen zijn kleurvast. Normaal gesproken is een machinewas op 30 graden ook geen probleem. Niet in de wasdroger stoppen, en geen chemicaliën en bleek gebruiken!

 

 

V: Hoe kan ik mijn aankoop retourneren?

A: Neem daarvoor even contact met ons op. Je dient eerst het online retourformulier in te vullen. Voor het formulier en informatie, ga je naar deze pagina.

 

 

V: Hoe verwijder ik de stickers/labels van de stoffen?

A: De makkelijkste manier is om de stickers van achteren eerst te strijken met een stoomstrijkijzer, deze stickers laten dan vanzelf los. Om de eventueel achtergebleven lijmresten te verwijderen kun je het nogmaals licht stomen en eraf wrijven met een doekje, of de wassen op 30 graden. Geen chemicaliën of andere reinigingsmiddelen gebruiken. Niet in de droger stoppen!

Bekijk ook ons filmpje hierover: